Efterårsstævne og Covid-19

25/9 2020

KÆRE RYTTERE

Så er det lige om lidt, at Gantis Efterårsstævne i det herrens Corona-år 2020 løber af stablen.

Tusinde tak til jer ryttere, fordi at i er så forstående og overbærende. At afvikle stævne mit i Corona-tid er en utaknemmelig størrelse.

ANKOMST 75 MIN. FØR DIN FØRSTE KLASSES START
Ankom så sent, som det er dig muligt inden din klasses start. Og forlad pladsen så snart, du har redet din sidste klasse og er sikker på, at du ikke skal ride en finale.

Ved ankomst, spritter du hænderne af, og tager et farvet armbånd, som passer til dit område. Dit armbånd skal bæres synligt under hele opholdet på stævnepladsen, og må kun bæres af ryttere.

HVILKET OMRÅDE HØRER JEG TIL I?

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er Rytterkort.png


GRØNT FOLDOMRÅDEHar du kun bestilt fold, skal du læsse af, parkere og lave fold i ”Grønt foldområde”. Bemærk, at der ikke må være rytterhjælpere i dette område. Det er dog tilladt at få hjælp til kørsel samt opsætning af fold. Din chauffør skal forlade pladsen lige efter aflæsning og foldopsætning.

  • OBS! Der er sendt særskilte anvisninger til jer, som har anmodet om en rytterhjælper under stævnet. De anvisninger er uændrede.

BLÅ FOLDOMRÅDE
Har du bestilt boks og evt. Fold, skal du læsse af og parkere i blåt foldområde.

BOKS- OG STALDOMRÅDE
Vi anbefaler på det kraftigste, at du anvender maske, når du opholder dig i boksstalden. Der vil stå navn på hver boks, og der er taget højde for mange ting i placeringen af hver enkelt, hvorfor det ikke er tilladt at ændre på boksplaceringen, medmindre det er i blandt ens egne heste eller efter aftale med Lisa la Cour: 26354008.

ÆNDRINGER I TIDSPLANEN
Tidsplanen på www.ticker.icetestng.com er den gældende tidsplan. Startlister kan ændres helt ind til 1 time førend klassens start.

Vær opmærksom på, at der er rykket rundt på afviklingen af nogle klasser i forhold til tidligere udmeldinger. Det var et nødvendigt træk, for at kunne overholde forsamlingsforbuddet på de 50. Vi beklager meget, den ulejlighed, som det end har måtte koste for de enkelte ekvipager.

RYTTERMØDE – ONLINE PÅ GANTIS FACEBOOK-SIDE
Ryttermødet vil forgå online kl. 08.15 på Gantis facebook side. Husk derfor at blive medlem af GANTI på facebook.

HJÆLP HINANDE UNDER STÆVNET
Der er rigtig mange, som ikke har kunne medbringe deres normale støttepersoner under stævnet. Vær derfor god ved hinanden. Hjælp hinanden og vær der for hinanden jer ryttere i mellem.

FINALER
Hvis du ønsker at trække dig fra en finale, skal du give sekretariatet besked, lige efter udtagelsen. Dette er for at give den næste i rækken i chance for, at kunne ride finalen. Det ville være ærgerligt, hvis denne ekvipage er på vej hjem.

Der vil være præmieoverrækkelse med flotte sponsorergaver efter hver finale. Dog uden håndtryk og fysisk kontakt.

  • Vær opmærksom på reglementet for, hvor mange gange unge heste må rides på en dag!

UDSTYRSKONTROL EFTER FINALERNE
Pas på jer selv og vores søde dommere under udstyrs kontrol. Hold min. 1 meters afstand til dommeren under udstyrskontrollen.

MEDBRING MADPAKKE ELLER TAG EN TUR TIL RY
Vi har fravalgt vores elskede Café Mule, for at mindske risikoen for smitte. Vi kan anbefale en smuttur til skønne Ry, hvis du ikke har medbragt mad og drikke hjemmefra.

SLUTTELIGT
Dette er det vildeste stævne har været med til at arrangere. Kun fordi, at alle jer ryttere er så forstående og fleksible kan dette lykkedes. Vi takker jer alle for, at i bare er de fedeste ryttere, at afvikle et stævne for, til trods for omstændighederne.

Husk at overholde Sundhedsministeriets retningslinjer. Brug sund fornuft og pas godt på hinanden derude.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til ut. På enten mail eller telefon.

23/9 2020

Ganti kan med glæde informere jer om, at Efterårsstævne vil blive gennemført. Vi har måtte lave nogle tiltag for at kunne leve op til de restriktioner, som Regeringen, DIF, DRF og DI har lagt ud.

Det er både dit og et fælles ansvar, at overholde retningslinjerne, og vi appeller på det kraftigste til, at alle overholder stævnets restriktionerne samt Sundhedsministeriets anvisninger.

 

Check in
Du skal selv checke dig ind, seneste én time inden klassens start, via en tilsendt mail med link hertil. Der vil forekomme stikprøver på vaccinationer.

Møde ikke tidligt op på pladsen – gerne 75 min. inden din klasse starter
For at imødekomme forsamlingsforbuddet, anbefaler vi på det kraftigste, at du ikke møder for tidligt op på pladsen. Ankom gerne max. 75 min. Inden din klasse starter, og hold altid god afstand til andre deltagere. Såfremt du er nødsaget til at møde op tidligere end 75 min. Før din første klasse, bedes du rette henvendelse til stævneleder Lisa la Cour via: lacour1981@gmail.com.

Forlad stævnepladsen, når du har redet din sidste klasse.
For at overholde forsamlingsforbuddet, er det vigtig, at du forlader stævnepladsen, så snart du har redet din sidste klasse. Har du kvalificeret dig til en finale, må du selvfølgelig blive indtil din finale er overstået.

Der vil være præmieoverrækkelse efter hver finale.

Tidsplanen
Tidsplanen lægges op på www.ticker.icetestng.com senest d. 23. sept. kl. 21.00. Resultater fremgår løbende under stævnet på samme link.
I tidsplanen er der taget højde for ”loops”, således at en gruppe af rytter forlader pladsen, hvorefter en ny gruppe kan tilgå pladsen.

Vi har desværre måtte foretaget betydelige ændringer i forhold til tidligere udmeldt, for at få enderne til at nå sammen. Vi beklager mange gange den ulejlighed, som det måtte skabe for de enkelte ekvipager.

Hjælpere
Grundet forsamlingsforbuddet kan vi ikke efterleve anmodningerne om hjælpere til rytterne under stævnet. Det er tilladt at have en chauffør, som hjælper med i forbindelse med transport til og fra pladsen samt af og pålæsning i det afmærkede område for folde. Hjælperen skal med det samme forlade pladsen i bilen efter aflæsning.

Vi håber, at alle i ryttere vil være ekstra gode til at hjælpe hinanden under stævnet, da det kan være svært for nogle, at være foruden en hjælper.

Publikum
Det er tilladt med publikum.
Parkering for publikum er på græsmarken ved Lavenvej 20, 8600 Silkeborg.
Publikum skal afspritte hænder inden indgangen til publikumsarealet. Publikum skal benytte de opsatte stole og følge restriktionerne på skiltene på alle tidspunkter under opholdet i publikumsområdet. Publikum skal benytte de anviste særskilte toiletter.

Det er ikke tilladt for publikum at tilgå rytterområdet på noget tidspunkt.

Spritstationer og opdelte toiletter
Der er opstillede spritstationer mange steder på pladsen. Anvend dem hyppigt.
Der er opdelte toiletfaciliteter for henholdsvis ryttere, officials og publikum. Der vil blive foretaget rengøring med afspritning af toiletterne hver 3 time.

Maskepåbud i staldområdet og maskeanbefaling på hele området
Der er maskepåbud i den opstillede teltstald. Husk at medbringe en maske hjemmefra.

Vi anbefaler, at du anvender maske undtaget, når du sidder i sadlen.

Overhold den anbefalede afstand
Overhold sundhedsministeriets anbefalinger generelt. Herunder afstand til andre mennesker, og har du symptomer bliv hjemme.

Tilbagebetaling af din tilmelding, senest tilkendegivelse d. 22-09-2020 kl. 20.00
Tilkendegiver du senest tirsdag d. 22-09-2020 kl. 20.00, at du ikke ønsker at deltage i stævnet på baggrund af Covid-19, refundere Ganti din tilmelding. Efter d. 22-09-2020, vil det ikke længere være muligt, at få sin tilmelding refunderet grundet situationen med COVID-19.

Send en email til stævneleder Lisa la Cour: lacour1981@gmail.com senest d. 22-09-2020 kl. 20.00.

Når alt dette er sagt, så ønsker vi jer alle et rigtig godt stævne. Lad os stå sammen hver for sig, og hjælpe hinanden igennem et helt ekstraordinært stævne.